In het groene Bergkwartier ligt dit prachtig gemoderniseerde 5-kamer HOEK-appartement met zolderverdieping en drie balkons.

Let op: foto’s zijn lichtelijk verouderd, deze week volgen nieuwe foto’s!

Het appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en beschikt over een berging in de onderbouw. Kenmerkend is de mooie ligging in het groen, de ruimtelijkheid en de nette afwerking. Doordat het appartement op het zuiden is gesitueerd, is er een prettige lichtinval. Op de diverse balkons kan volop genoten worden van zowel de zon als de schaduw. Hoewel het door de groene omgeving lijkt alsof u in het bos woont, zijn de voorzieningen nabij. De gezellige binnenstad en het centraal station zijn op fietsafstand en ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling:
3e Verdieping: middels het portiek bereikt u de entreehal met meterkast voorzien van een moderne gietvloer die doorloopt in de keuken. De moderne keuken (2016) is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en wma en biedt toegang tot een balkon op het noorden.
De royale woonkamer heeft een prettige lichtinval en de aansluitende eetkamer biedt toegang tot het balkon op het zuiden. De woonkamer en eetkamer zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer. Via een tweede hal bereikt u het toilet, de badkamer en twee slaapkamers.

4e Verdieping: middels een vaste trap is de zolderkamer met groot dakraam en te bereiken. De zolderkamer is voorzien van inbouwkast met cv opstelling.

Kortom: een mooi afgewerkt en ruim appartement op een toplocatie in het Bergkwartier!

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1957;
– woonoppervlakte ca. 90 m²;
– 3 balkons;
– twee jaar geleden gerenoveerd;
– dakisolatie;
– c.v. combiketel dec 2015;
– moderne keuken;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Niet geschikt voor woningdelers.

Algemeen:
– Per 01 oktober 2018 beschikbaar;
– Vrij parkeren voor de deur;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Petrus Josephus Mattheus Aalberse, 1871-1948, Nederlands staatsman; lid van de Tweede Kamer voor de Rooms-Katholieke Staatspartij (1903-1916 en 1925-1937), hoogleraar te Delft 1916-1918. Vanaf 1918 minister van Arbeid en 1922-1925 tevens minister van Handel en Nijverheid. Zijn grote verdienste was de totstandkoming van de sociale wetgeving (o.m. de Arbeidswet van 1919). Lid van de Raad van State 1937-1946.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.