Mis deze buitenkans niet!

Prachtig ruim, hip en in 2015 volledig gemoderniseerd appartement op loopafstand van de bruisende binnenstad van Amersfoort. Dit 2-kamer appartement is tip top en op alle fronten aangepakt! Dit complex bestaat uit 4 woonlagen waarvan deze ideaal gelegen ligt op de eerste etage.

Alles in deze woning is aangepakt! wanden zijn opnieuw gestukt, er is een moderne keuken voorzien van alle gemakken waaronder, 4 pits fornuis, vaatwasser en combi oven/magnetron. Moderne nieuwe badkamer met douchecabine, opbergkasten, wastafel, design radiator en toilet.

Via de gemeenschappelijke entree loopt u via de hal met trap naar de eerste etage. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde en door de hoge raampartijen komt er veel licht naar binnen. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken. Deze moderne strakke keuken staat klaar om heerlijk in te kokkerellen!
De slaapkamer bevind zich aan de achterzijde. Door de gunstige ligging bent u hier verzekerd van een goede nachtrust. Aan de achterzijde heeft u tevens een heerlijk ruim balkon. Elk appartement beschikt over een cv installatie uit 2015 alsmede zijn eigen meterkast.
In de onderbouw heeft u een eigen berging. De berging is toegankelijk vanuit binnen in de hal als vanuit buiten aan de achterzijde.

Kortom een heerlijke moderne plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Wilt u kijken? wij laten u het graag zien!

Bijzonderheden:
– Geheel gerenoveerd sept 2015;
– de voorkeur gaat uit naar een éénpersoonshuishouden;
– Gunning eigenaar;
– gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Woonoppervlakte ca. 51m2;
– Huurprijs is inclusief privé parkeerplaats voor 1 auto;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 oktober 2018;
– Privé berging in de onderbouw;
– Energievoorzieningen op naam van de huurder;
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. parkeerplaats.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB:Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Juliananplein en Utrechtseweg in Bergstraat.