VANWEGE ENORME BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOL GEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING!
Wonen in het bos, genieten van de rust, de natuur en ver weg van de sleur van alledag, de drukte en de stress. Dit vind je allemaal in het bungalowpark "Country Club Midland Parc" aan de bosrijke zuidkant van de stad. Een schitterend gelegen recreatiepark waar zich ca. 100 vrijstaande bungalows bevinden en deze in wellicht het aantrekkelijkste straatje is gelegen. Diverse recreatieve faciliteiten, een zwembad, dierentuin, sportvoorzieningen etc. bevinden zich op loopafstand maar ook station NS is met 10 fietsminuten bereikbaar.

De bungalow is opgeleverd in 2000, en luxe uitgevoerd. Tevens bevindt zich de mogelijkheid voor het parkeren op eigen terrein.

De indeling is als volgt:
(zij)entree, hal, woonkamer met toegang naar het grote overdekte terras, open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een keurige badkamer met hoekbad, douchecabine en vaste wastafel, separaat toilet en een inpandige berging met stookopstelling (Vaillant HR combi) en wasmachine aansluiting.

Algemeen:
– beschikbaar per 01 november 2018;
– woning is gestoffeerd;
– woonoppervlak ca. 75m2, perceeloppervlak 354m2,
– servicekosten huurder € 40,00 per maand;
– gas en elektra gemuteerd op naam huurder;
– voorbehoud gunning eigenaar;
– huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal in overleg;
– het betreft een recreatiewoning, inschrijving in de gemeente basisadministratie niet mogelijk.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Jonkheer Jan Willem Antonie Barchman Wuytiers, 1847-1926, was burgemeester van Amersfoort in de periode tussen 1901-1912.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.