Op loopafstand van de binnenstad en het Centraal Station van Amersfoort ligt dit zonnige en moderne appartement. Binnen 30 minuten op Amsterdam Centraal en binnen 15 minuten staat u op Utrecht Centraal.

Behalve eetgelegenheden, winkels, bioscopen en supermarkten op loopafstand, is binnen een paar minuten fietsen al groen te vinden in de verschillende parken die Amersfoort kent. Daarnaast zijn ook verschillende uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar.

Het appartement ligt op de derde verdieping aan het einde van de galerij, er lopen dus nooit buren voor uw slaapkamer langs. Aan de achterzijde van het appartement op 3 hoog kun je in de avondzon tevens genieten van een prachtig uitzicht. Het appartement is voorzien van isolerend dubbel glas en de temperatuur is in iedere kamer te reguleren middels de vloerverwarming/vloerkoeling: WKI installatie. Bovendien is dit appartement voorzien van zonwering, waardoor het, ook in de zomer, heerlijk koel is binnen.

Het complex beschikt over een trap en lift, daarnaast is er een eigen parkeerplaats en berging beschikbaar in de parkeergarage.
Tevens kun je gebruik maken van het binnenterras en is er een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
De ingang van het appartementencomplex bevindt zich bij de Brouwerstunnel. Met de trap of lift ga je naar de 3e verdieping. Aan het einde van de galerij vindt u de entree van de woning. Vanuit de gang zijn alle vertrekken in de woning te bereiken.

Badkamer met een ruime inloop douche, modern wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Een ruime slaapkamer met een kast op maat. Een inpandige berging met wasmachine/drogeraansluiting, een kast met de verwarmingsinstallatie en opbergruimte.

Een ruime lichte woonkamer met ramen van vloer tot aan plafond. De moderne L-vormige keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer, vaatwasmachine en mechanische ventilatie.

Bent u geïnteresseerd in dit moderne appartement in het centrum van Nederland, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
– De woning wordt met laminaat vloer opgeleverd
– Berging in de onderbouw
– Prive parkeren in de garage
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden;
– Gunning eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.