In 2004 is op loopafstand van de stad en het centraal station appartementencomplex "De Plantage" gerealiseerd . Zeer ruim 3-kamer appartement (ca. 80m²) met balkon met uitzicht op het centrum van de stad. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping.

Dichtbij het centrum van Amersfoort, het NS-station en met alle voorzieningen om de hoek. Het appartement beschikt over één parkeerplaats en een berging in de afgesloten parkeerkelder. Tevens is er een aparte fietsenberging voor de bewoners. Daarnaast beschikken de appartementen naast een eigen balkon ook over een gezamenlijke daktuin.

Modern en zonnig 3-kamer appartement van 80 m2 met inpandig balkon (west) en lift gelegen op de 1e etage met eigen berging (6 m2), algemene fietsenberging en een ruime parkeerplaats in het souterrain. Dit appartement ligt aan een fraai aangelegde binnentuin met o.a. bomen en sedumvelden en is gelegen in het woondomein "De Plantage" in het hippe ‘Eemkwartier’, 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Eemhaven met uitgaansgebied en de historische binnenstad die super populair is. Bouwjaar 2004.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de centrale met lift, trappenhuis en galerij.

Appartement:
Entree, ruime hal met hoogwaardige laminaatvloer, garderobe-hoek en luxe zwevend toilet. Royale en zonnige living van 25 m2 met veel glas en een heerlijk beschut inpandig balkon op de zon met een harmonica glazen scherm. Naast een mooie zit- en eethoek, beschikt het ook over een moderne open keuken (2017) voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast/vriezer. De 2 ruime slaapkamers zijn beide voorzien van een draai-/kiepraam met horren en rolluiken aan de buitenzijde. Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en radiator. Berging met was- en droogaansluiting, nieuwe CV-HR-combiketel (Nefit HR van april 2018!) en mechanische ventilatie.

Algemene informatie:
– Prive parkeerplaats a € 55,– p/mnd incl. de servicekosten gebruiker en berging in de onderbouw;
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting op kantoor;
– Geen woning delers/studenten of vrienden;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar. Bv in eerste instantie 24 maanden max;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.