Speciaal voor expats! GEMEUBILEERD APPARTEMENT

Leuk totaal gerenoveerde appartementen in een prachtig statig herenhuis, gelegen op een zeer goede locatie, tegen het centrum aan in een van de mooiste straten van Amersfoort.

Indeling:
Gezamenlijke entree, middels de trap bereikt u de eerste etage, overloop voorzien van wasmachine en droger, nette woonkamer volledig gemeubileerd met open keuken. De woonkamer zit rustig gelegen aan de achterzijde met toegang tot het terras en tevens toegang tot het slaapgedeelte die voorzien is van twee grote inbouwkasten en flatscreen aan de wand.
Badkamer voorzien van douche en toilet.

Algemene informatie:
– Speciaal voor expats in Amersfoort en uitsluitend geschikt voor 1 persoon;
– De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd (van bestek tot linnengoed)
– € 100,– vast bedrag voor nutsvoorzieningen zoals g/w/e/tv/i-net;
– Per 05 november 2018 beschikbaar;
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, voorkeur voor minimaal 12 maanden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten huurder
– Verplichte eindschoonmaak en stomerijkosten linnen- en beddengoed € 250,– incl. BTW. (wordt verrekend met de waarborgsom)

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Hendrik van Viandenstraat; Hendrik I van Vianden, bisschop van Utrecht 1250/1252-1267. Bevestigde in 1259 het Amersfoortse stadsrecht.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.