Gezellig wonen tegenover winkelcentrum Emiclaer. In Amersfoort Noord, in de wijk Kattenbroek, ligt deze leuke gerenoveerde woning met een aparte slaapkamer. Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?

De woning ligt op de tweede etage: gezamenlijke entree/hal, meterkast. trap naar tweede etage, overloop, slaapkamer, keuken, dakterras, woonkamer en riante badkamer.

Algemene informatie:
– gestoffeerd opgeleverd;
– beschikbaar voor éénpersoonshuishouden;
– energievoorzieningen middels voorschot te voldoen aan eigenaar ca. € 100,– per maand;
– per 15 oktober 2018 beschikbaar (niet rokend, geen huisdieren);
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.