VANWEGE ENORME BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Wij hebben weer een beschikbare huurwoning in 45HIGH!
Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Dit appartement met een woonoppervlak van ca. 55 m2 biedt u onder andere:

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi- magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Betegelde badkamer voorzien van vloerverwarming en inloop douche, glaswand, wastafel met spiegel, toilet en een aparte afgesloten wasruimte.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop aan.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het huren van een extra parkeerplaats in de garage.

Het appartement is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt, is het er opvallend rustig. Alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Oplevering:
Het appartement wordt opgeleverd incl. strakke witte wand afwerking en tevens een keurige hippe laminaat vloer.
Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken.

Indeling appartement:
Entree, hal, gang met aan uw linkerzijde toegang tot de wasruimte, vervolgens de badkamer.
Slaapkamer van ca. 18m2 met fraai uitzicht.
Lichte woonkamer tevens met fraai uitzicht van ca. 25 m2 en met een open keuken.
Aangrenzend aan de woonkamer twee openslaande deuren naar het riante open balkon met zicht op de stad, wat wenst u nog meer?

Algemene informatie:
– beschikbaar per 01 december (eventueel eerder in overleg)
– toplocatie
– privé berging
– parkeerplaats in de onderbouw
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– servicekosten gebruiker incl. privé parkeerplaats € 55,–
– gunning eigenaar
– huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.