VANWEGE ENORME BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING!

De compleet afgebouwde en super energiezuinige nieuwbouw appartementen van Uniq Wonen zijn in 2016 gebouwd aan de Leusderweg.

Aan het stukje Leusderweg tussen de binnenstad en een van de authentiekste winkelstraten van Amersfoort. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Handig als je weinig tijd hebt, want alles zit op loopafstand. Bovendien ligt deze locatie aan de Leusderweg heel dichtbij het stadscentrum. Maar is ondanks de centrale ligging erg goed te bereiken via de Kersenbaan die nu gerealiseerd wordt, de snelwegen en vanaf de stadsring. Op loopafstand van het station, openbaar vervoer, midden in het centrum van de levendige stad Amersfoort.

De woning bevindt zich op de derde verdieping en is een ruim 2-kamer appartement. Het appartement heeft een groot lekker licht woongedeelte met een gescheiden keuken. Het woongedeelte geeft toegang tot het balkon (ca. 5m2) waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Aan de straatzijde zijn de appartementen daar waar nodig voorzien van geluidwerende ventilatievoorzieningen. Aan de slaapkamer zit nog een bergingsruimte dat mooi gebruikt kan worden om de wasmachine en droger neer te zetten. Maar het kan bijvoorbeeld ook als kledingkast ingericht worden. Bovendien heeft dit appartement een mooi hoog plafond. Doordat het appartement in een punt loopt, is het een meter hoger en dit versterkt het gevoel voor ruimte en licht nog eens extra.
En wat ook handig is: alle wandcontactdozen zijn laag bij de grond!

Bovendien hebben alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Woningspecificaties:
• Oppervlakte woning: 56 M²
• Verdieping 3
• Eigen berging op de begane grond
• Inclusief parkeerplaats. Deze is volledig afgesloten en met een afstandsbediening toegankelijk
• De beglazing op de zuidzijde is voorzien van geluidswerend glas

Algemene informatie:
• Het appartement wordt deels gestoffeerd opgeleverd;
• Exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d;
Servicekosten: EUR 30,– per maand privé parkeerplaats in de onderbouw;
• Per 01 november 2018 beschikbaar;
• Geschikt voor een één- of tweepersoonshuishouden. Niet rokers en geen huisdieren hebben de voorkeur;
• Geen woningdelers/vrienden of studenten;
• Gunning eigenaar;
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar;
• Waarborgsom ter hoogte van 1 maand;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB. Leusderweg;
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.