Welkom bij project Beringstraat! Maar liefst 24 schitterende nieuwbouw woningen beschikbaar.

Wil jij graag wonen in een prachtig nieuw appartement vlakbij het centrum van Amersfoort?
Zoek dan niet verder want dit is je kans!

Let op! Open huis zal plaatsvinden op zaterdag 10 november tussen 10:00 en 13:00.

In de winter er heerlijk warmpjes bij zitten in één van deze woningen. Wie wil dat nou niet! De verwachte oplevering is in Januari 2019. 24 woningen variërend van 52 tot 93 m².

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 24 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de onderbouw en rondom het complex met privé plekken. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift, een balkon behoren tot de gemakken van dit complex.

Type: Het type A2 ligt op de hoek is ruim en heeft een praktische indeling en bevind zich op de eerste woonlaag. Vanwege de hoek heeft u extra veel lichtinval.

Indeling: Ruime entree, meterkast, aparte berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer van 23m2 met openslaande deuren. De vloeren worden afgewerkt met een prachtige vinyl houtlook. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Kenmerken:
– Beschikbaar per januari 2019 (onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden)
– Huurperiode van minimaal 12 maanden en in eerste instantie maximaal 24 maanden met aansluitend de intentie voor onbepaalde tijd;
– Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Servicekosten per maand voor privé parkeerplaats €40,-;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.

Bijzonderheden:
– Gebruikersoppervlakte 53m2;
– Privé parkeerplaats;
– Modern en strak afgewerkt;
– Complete keuken en badkamer;
– Goede locatie vlakbij centrum;
– Openslaande deuren / veel lichtinval.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd