Stadsliefhebbers opgelet! Wij hebben een bijzonder praktisch en efficiënt (starters-) appartement op een rustige locatie nabij de bruisende binnenstad en het Eemkwartier voor je in de aanbieding! Genieten van winkels, terrasjes, restaurants en kroegen? Dat is slechts op een paar minuten wandelen afstand!

Het gebruik van lichte kleuren, uitzicht op het groen en de fijne lichtinval zorgen voor een ontspannen sfeer en dit zorgt ervoor dat jij hier je hier snel thuis zult voelen. Binnenkijken? Dat kan! Maak dan snel een afspraak en kom de sfeer zelf ervaren!

Indeling

Entree in de centrale hal van het complex met trappenhuis en liftinstallatie. De eigen entree is gelegen op de tweede verdieping. Buiten het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging.

Bij binnenkomst in de hal tref je de slaapkamer aan de rechterzijde. De slaapkamer is middels een muurtje gescheiden van de hal. De ruimte is netjes afgewerkt met een laminaat vloer en neutrale wanden.

Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de nette badkamer. Deze ruimte is geheel betegeld met een combinatie van lichte en donkere tegels. Verder tref je hier een wastafel, toilet en een douche.

De keuken is uitgevoerd met lichte fronten en een donker werkblad. Je vindt hier zowel boven- als onderkastjes, waardoor er voldoende opbergruimte aanwezig is. Met een 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en een koel-/vriescombinatie is de keuken ook nog eens helemaal compleet.

De woonkamer is heerlijk licht en keurig afgewerkt met een laminaat vloer in een lichte tint en neutrale wanden. De ideale basis voor elk interieur is hier dus reeds gelegd. Style de ruimte naar eigen wens af, om vervolgens heerlijk te kunnen wonen. De aangename lichtinval is te danken aan de grote glaspui. De glaspui geeft tevens toegang tot het op het zuidwesten gelegen Franse balkon. Zet de pui bij mooi weer helemaal open om even lekker van de stralende zon en het groene uitzicht te genieten!

De woonkamer verleent tevens toegang tot twee inpandige bergingen. Hier tref je de aansluiting voor de wasapparatuur en de cv-ketel.

Locatie
De woning ligt op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad en het nieuwe Eemplein. De straat zelf is rustig, want er rijdt geen doorgaand verkeerd. Daarnaast manoeuvreer je je binnen een mum van tijd naar sportvoorzieningen, Bos Birkhoven en de uitvalswegen.

Parkeren is openbaar en doe je voor de deur!

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Per direct beschikbaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend


Waar komt de naam vandaan?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.