In het oude centrum van Amersfoort aan de prachtige en statige Weverssingel, vlakbij de Appelmarkt gelegen pand met bovenwoning gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand ca. 90 m2.

Indeling:
Gedeelde portiek voor in totaal 3 appartementen, tevens bevindt zicht direct achter de voordeur een berging met ruimte voor het stallen van de fietsen.
Via de trap komt je aan op de eerste verdieping, voordeur appartement, overloop met halfopen keuken voorzien van fornuis en oven aangrenzend toilet.
Vervolgens een aantal traptreden op naar een zeer riante woonkamer met aan je linkerhand de badkamer is voorzien van douche, wastafel en separaat toilet. Slaapkamer rechts ca. 12m2
De gehele woning is voorzien van vloerbedekking.

Bijzonderheden:
– Huurprijs is exclusief voorschot gas, water, elektra middels tussen-meters. tv en internet via glasvezel op eigen naam. Voorschot bedraagt € 125,– per maand;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Parkeren middels vergunning om de hoek;

Algemeen:
– Per 1 december 2018 beschikbaar;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: Bepaalde-tijd in eerste instantie (24 maanden)
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot bedrag;
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar;

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de zeventiende eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.