Op een zeer populaire locatie te huur aangeboden Piet Mondriaanlaan 125 H te Amersfoort.
Modern 2-kamer appartement op de 1e woonlaag met een eigen parkeerplaats in de onderbouw op het afsluitbare binnenterrein en berging in de onderbouw. Gelegen op een perfecte locatie in de directe nabijheid van het station, het gezellige Eemplein met diverse winkels, supermarkt, restaurants, bioscoop, de Eemhaven, het centrum van Amersfoort en de rijkswegen A1 en A28.

Begane grond: afgesloten entree met brievenbussen, bellenplateau, lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

Eerste verdieping: entree met zitje, hal met meterkast, toilet met fonteintje, berging met opstelling voor cv-combi ketel, mechanisch ventilatiesysteem en aansluiting voor wasmachine en droger. Royale en lichte woonkamer met over de gehele breedte raampartijen voorzien van screens, pvc vloer en nette wandafwerking. Moderne open keuken met kunststof blad en diverse inbouwapparatuur o.a. gasfornuis, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Via de hal is de slaapkamer met inbouwkast te bereiken evenals de nette badkamer met vaste wastafel en douche.

Het appartement beschikte over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen afgesloten parkeerkelder.

Kortom: een modern appartement op een toplocatie in Amersfoort!

Kenmerken:
– bouwjaar 2012
– woonoppervlakte 62 m²
– eigen parkeerplaats en servicekosten gebouw € 51,– per maand
– goed onderhouden
– het appartementencomplex is voorzien van een lift

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per 3 december 2018;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.