Wonen boven winkels met uitzicht op de vijver van Emiclaer!

Dit 3-kamer appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is makkelijk toegankelijk met de lift die niet ver van de voordeur uitkomt. De woning is ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht op de vijver en het groen. Het appartement is uitgerust met een gezellige woonkamer, een grote slaapkamer en een 2e werk/slaapkamer. Het balkon is inpandig en gelegen op het zuidwesten wat betekent dat u lang kunt genieten van de zon. Voorts beschikt de woning over een praktische berging in de woning (waar tevens de CV-ketel is opgesteld) en een berging op de begane grond .

De woning is gelegen boven het bruisende winkelcentrum ‘Emiclaer’ in dé Architectuurwijk van Amersfoort, Kattenbroek. Het centrum biedt veel comfort als het gaat om dagelijkse voorzieningen als boodschappen doen, eten buiten de deur en recreëren in park Schothorst of rondom de vijver van Emiclaer. Parkeren is evenmin een uitdaging door ruime openbare (gratis) parkeermogelijkheden in de omgeving. Voorts bevindt Emiclaer zich op slechts 5 autominuten van knooppunt Hoevelaken waardoor het gehele land gemakkelijk bereikbaar is. Station Schothorst ligt op nog geen 10 fietsminuten afstand en de gezellige historische binnenstad van Amersfoort is op de fiets slechts een kwartier verwijderd. Kortom allemaal gemakken die het wonen in dit appartement u biedt.

Dan de woning zelf:
Begane grond:
Afgesloten hoofdentree met intercom, lift en het trappenhuis.

Verdieping:
Aan het einde van de korte galerij komt u bij de voordeur van de woning. Centraal ligt de hal met links de grote slaapkamer. Vervolgens aan de rechter kant de keuken met de oorspronkelijke inbouw en voldoende ruimte voor de opstelling van een eethoek. De keuken heeft ook direct toegang tot de woonkamer. In de hal zijn verder aan de linker kant, een praktische bergkast, het toilet en de badkamer met ligbad, wastafel en de wasmachineaansluiting. Vervolgens is er de lichte en ruime woonkamer van waaruit je een fantastisch uitzicht hebt op de grote vijverpartij van Emiclaer. Vanuit de woonkamer is een open doorgang naar de studeer/werkkamer en het balkon. Bijna de gehele woning is voorzien van laminaatvloeren. Kortom een bijzonder prettig appartement op een handige locatie met een aangenaam en vrij uitzicht.

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, Laminaatvloer wordt half december vervangen voor een nieuwe moderne vloer;
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Oplevering: 21 december 2018;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB. Emiclaerseweg: De naam Emiclaer gaat terug op de maalschap (markegenootschap) van Wede en Emiclaer die voor het eerst in 1282 wordt genoemd. Bovendien verwijst Emiclaer naar het gerecht (te vergelijken met de tegenwoordige gemeente) dat toen al bestond. In beperktere zin tenslotte slaat de naam op de hoeve Emiclaer, die tot de maalschap behoorde. De weg liep oorspronkelijk door tot de Heideweg (waar deze tegenwoordig Karrespoor heet); ter plaatse is een klein stukje van de oude weg behouden gebleven, dat bij rb. nr. 153 van 27 augustus 1991 aan het Karrespoor werd toegevoegd. Het gedeelte van de weg dat aansluit op de Schothorsterlaan heette tot 19 juni 1962 (rb. van de gemeente Hoogland) Kockboersteeg.