Welkom bij project Beringstraat! Maar liefst 23 schitterende nieuwbouw woningen beschikbaar.

Wil jij graag wonen in een prachtig nieuw appartement vlakbij het centrum van Amersfoort?
Zoek dan niet verder want dit is je kans!

Beringstraat 51 te Amersfoort, Bouwnummer 19

In de winter er heerlijk warmpjes bij zitten in één van deze woningen. Wie wil dat nou niet! De verwachte oplevering is in januari 2019. 23 woningen variërend van 52 tot 93 m².

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de onderbouw en rondom het complex met privé plekken. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift, een balkon behoren tot de gemakken van dit complex.

Type: Het type H heeft een ruime speelse indeling extra zijkamer, een praktische indeling en bevind zich op de eerste woonlaag.

Indeling: Ruime entree, meterkast, aparte berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel. ligbad en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer van 30m2 met toegang tot de loggia. Dit appartement is bijzonder omdat het een speelse indeling heeft. De vloeren worden afgewerkt met prachtig laminaat vloer. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Kenmerken:
– Beschikbaar per januari 2019 (onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden)
– Huurperiode van minimaal 12 maanden en in eerste instantie maximaal 24 maanden met aansluitend de intentie voor onbepaalde tijd;
– Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Servicekosten per maand voor privé parkeerplaats zijn inbegrepen;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.

Bijzonderheden:
– Gebruikersoppervlakte ca. 70,3 m2;
– Privé parkeerplaats;
– Moderne vloer;
– Modern en strak afgewerkt;
– Complete keuken en badkamer;
– Goede locatie vlakbij centrum;
– Openslaande deuren / veel lichtinval.

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van een woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert/eigenaar behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Bel ons op 033-4630950 of stuur ons een email. Wij vertellen u graag meer over deze woning.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd