**VOL GEBOEKT**

Fraai gelegen 2-kamerappartement op de eerste en tweede verdieping met terras aan de achterzijde en een royale berging op de begane grond. De huidige bewoner heeft het appartement optimaal ingedeeld en hoogwaardig afgewerkt. Zo is er een luxe keuken aanwezig, zijn de wanden voorzien van stucwerk en de vloeren van laminaat. De twee slaapkamers zijn ook ruim qua formaat, zodat er een goede werkkamer mogelijk is, of juist een extra slaapkamer. Het appartement is instap-klaar! Het appartement is gelegen in de fraai opgezette wijk de Terrassen. Vanuit deze woning heeft u zicht op het vele groen. Ook zijn er voldoende speelplekken voor kinderen aanwezig. Voor de boodschappen is de Boni supermarkt binnen handbereik. Parkeren van uw auto kan eenvoudig op een van de vele plekken nabij de woning. Bouwjaar 2012. Woonoppervlakte 61 m2.

Indeling:

Eerste verdieping: verzorgde entree. Meterkast (7 groepen). Wandcloset met fonteintje. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor er veel lichtinval ontstaat. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn glad gestuct. De keuken is de absolute blikvanger en bevindt zich aan de voorzijde. Deze is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Via de woonkamer bereikt u het balkon gelegen op het zuid-oosten. Zo kunt u nog tot laat in de avond van de zon genieten!

Tweede verdieping: op deze verdieping bevinden zich de twee slaapkamers. Deze zijn beide voorzien van verzorgde wanden en vloeren. Ook zijn er in beide kamers vaste kasten gerealiseerd. In de slaapkamer aan de voorzijde treft u de CV-opstelling (2012) aan.
Tevens bevindt zich op deze verdieping de moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wasmeubel en de wasmachineaansluiting. Via de vlizotrap bereikt u de ruime bergvliering. Ideaal als opslag te gebruiken!

Op de begane grond is er een aparte berging aanwezig. Deze is voorzien van een vliering en elektra.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 februari 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar;
- Huurperiode in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!