Wonen in de historische binnenstad zoals niemand woont? Dit is uw kans!
Uniek gerenoveerde binnenstad woning met een woonoppervlak van bijna 200 M2.
De diverse pleinen met de wekelijkse markten, winkelstraten, restaurants, welke de binnenstad zo aantrekkelijk maken zijn allen op steenworp afstand te vinden. Kortom een woning ideaal voor de echte stadsliefhebbers.

De gehele woning is in 2012 gerenoveerd, opnieuw gestucte wanden, nieuwe sfeervolle vloer, keuken, badkamer, toilet, terras en van boven tot onder alles geschilderd.

Indeling:
Middels de statige entree komt u in de hal terecht (ca. 24m2). Hier kunt u gemakkelijk fietsen of andere doeleinde in kwijt zelfs het creëren van een werkruimte behoort tot de mogelijkheden. Via de openslaande deuren komt u in de woonkamer terecht (ca. 47m2) hier beland u echt in iets heel bijzonders, zoveel licht en ruimte dat vindt u nergens!

Tevens op begane grond bevindt zich een separaat hangend toilet voorzien van wastafel, riante badkamer voorzien van design radiator, dubbele wastafel en een inloopdouche. Aangrenzend is de master bedroom van ca. 14m2. Er tevens voldoende ruimte voor het creëren van een werkplek.
Keuken bevindt zich aan de achterzijde van het pand, door de aangrenzende patio komt er heerlijk veel licht binnen. Aangrenzend is er een berging en een apart washok.
Eerste etage:
Via de trap komt u op een vide/galerij van ca. 35m2, deze is geheel open.
Er is een inbouwkast en aangrenzend de 2e slaapkamer van ca. 10m2 en toegang tot het zonnige dakterras van ca. 18m2.

Bijzonderheden:
– Ideaal voor mensen die thuis werken
– Unieke locatie
– gerenoveerd juni 2012
– woonoppervlakte ca. 190 m2
– Berging
– parkeren middels parkeervergunning

Algemeen:
– Gunning eigenaar
– Geen huisdieren en niet-rokers hebben de voorkeur
– Huurperiode: in overleg, minimaal 12 maanden
– Beschikbaar per direct
– Opzegtermijn minimaal 1 maand
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur
– Energie middels tussen meters gas en elektra, water betreft een vast bedrag
– Eigen internet/tv aansluiting

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB. Weverssingel: de naam heeft ongetwijfeld iets te maken met de eens zo belangrijke stedelijke textiel-industrie (Bombazijn), maar het is niet duidelijk wat; een specifieke concentratie van textiel-bedrijven is hier (nog) niet bekend.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend