VANWEGE GROTE BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING.

STARTERS OPGELET! RUIM EN LICHT 2-KAMER APPARTEMENT!
Dit ruime, lichte en 2-kamer appartement op de 4e verdieping ligt vrij aan de voor en achterzijde (groenstrook en park) en tevens ook gunstig gelegen ten opzichte van onze binnenstad, en aan de achterzijde aan de groenstrook. In de stad ben je met 10 fietsminuten, je boodschappen doe je om de hoek en even een luchtje scheppen kan dus aan de overzijde.

Er is een royale woonkamer met toegang naar het zonnige balkon (Z/W), voldoende parkeergelegenheid direct naast het appartement en er is een actieve Vereniging van Eigenaren; zo is vorig jaar alle beglazing vervangen en het complex geheel geschilderd.

De indeling is als volgt: centrale en goed verzorgde hal met toegang tot dubbele lift en algemene fietsenberging. Indeling appartement: entree, hal met vaste kasten, ruime slaapkamer met vaste kasten, badkamer met ligbad, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De royale woonkamer is goed indeelbaar, toegang balkon (Z/W) en een in lichte kleurstelling uitgevoerde open keuken in hoekopstelling.

Algemeen: het appartement is goed onderhouden en voorzien van een laminaatvloer en keurige wandafwerking. In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 2 januari 2019
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.
– Blokverwarming middels maandelijks voorschot aan de vve, jaarlijkse afrekening.
– Electra en water op eigennaam gebruiker.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren