MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING.

Binnen de parkachtige omgeving van de Amersfoortse Berg is deze ruime maisonnette op de hoek een van de meest ruime uitvoeringen. Met twee balkons een unieke kans voor de liefhebber van binnen- en buitenruimte. Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd.

Indeling:
De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen. Via de naastgelegen gang bereikt u de overgebleven slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Via het pittoreske, westelijk gelegen balkon ziet u de zon door de bomen heen onder gaan. Deze keuken is strak en modern uitgevoerd en voorzien van alle luxe.

De Mr. Th. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Algemene informatie:
– Woonoppervlakte ca. 102m2
– Vijfkamer hoekmaisonnette in een prachtige bosrijke omgeving
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 1 januari 2019 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting;
– Niet geschikt voor woningdelers/studenten vrienden;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd;
– Waarborgsom 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Theodorus (Theo) Heemskerk (Amsterdam, 20 juli 1852 – Utrecht, 12 juni 1932) was van 1908 tot 1913 namens de ARP minister van Binnenlandse Zaken en voorzitter van de ministerraad. Heemskerk is onder meer de grondlegger van de herziene Armenwet (1912) en van de Vaccinatiewet (1911). Ook was hij bepalend in de discussie over grensbewaking en wapenbezit.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.