Nieuw in de verhuur op absolute A-LOCATIE in het stadscentrum van Amersfoort: Piet Mondriaanplein 249. Hét turn-key appartement in optima forma! Onderdeel van het door de ‘Amsterdamse School’ geïnspireerde nieuwbouwproject ‘Amor Forte’ uit 2011. Het chique metselwerk met de karakteristieke ronde vormen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling.

De combinatie van een perfect bereikbare locatie in hartje Amersfoort tegenover CS met een kant-en-klare luxueuze inrichting, maken dit 2-kamerappartement perfect geschikt voor starters, singles, senioren en investeerders voor de verhuur. Het is dan ook niet gek dat dergelijke appartementen in de huidige markt het snelst verkocht worden. Diegenen die gemak, luxe en ‘nieuwbouw’ in één zoeken, weten dat ze niet verder hoeven te kijken!

Nieuwsgierig? Reageer dan snel, voordat deze woning aan uw neus voorbij gaat!

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer en aanwezige stoffering opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.