Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere unieke Amersfoortse project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle oude wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort. De woningen zijn uiteenlopend van 40m2, perfect voor éénpersoonshuishoudens tot 70m2, perfect voor bijvoorbeeld stellen of meerpersoonshuishouden.
Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van het hoekappartement op nr 60. gelegen op de eerste etage.
Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur o.a. afwasmachine. Twee slaapkamers. Frisse badkamer voorzien van wastafel, toilet, bad en aparte douchehoek.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1967, volledig gerenoveerd 2016
– woonoppervlakte ca. 68m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer met vloerverwarming)
– modern en strak afgewerkt
– Nabij winkels, scholen en het Centraal Station op 10 minuten afstand fietsen.

Algemeen:
– Beschikbaar per 1 januari 2019;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, vervolgens voor onbepaalde tijd;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten;
– exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Maandelijks voorschot van €115,- voor gas, water en elektra middels tussen meters;
– Eenmalig aanschafkosten router € 125,-
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten € 25,- per maand tbv schoonhouden alg. ruimtes, ramenwasser en onderhoud tuin, hek en parkeerplaats;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond