MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING

In één van de leukste authentieke straatjes van Amersfoort staat deze ver- en uitgebouwde woning uit het begin van de vorige eeuw.
Op enkele minuten loopafstand is het levendige stadscentrum van Amersfoort met de winkels, het uitgaansleven, de diverse voorzieningen en het NS-station. Ook per auto zijn de uitvalswegen gemakkelijk en snel bereikbaar.

Woning is in twee delen verhuurd, eerste etage komt beschikbaar!

De indeling van de woning:
Via de hal met trapopgang naar eerste etage komt u in de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht ca.13m2 en voorzien keurige laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot hal en badkamer ca. 4m2 voorzien; wastafel, WMA en douchecabine met thermostaatkraan. De keuken aan de achterzijde van het pand is voorzien van 4-pits fornuis, koelkast en afzuigkap tevens is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een tafel.

Vaste trap naar de tweede verdieping; riante slaapzolder 13m2 voorzien van een dakraam.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen middels eigenaar vast bedrag per maand;
– Internet en tv delen met de onder buurvrouw;
– Beschikbaar per 1 januari 2019;
– Gunning eigenaar, éénpersoonshuishouden uitsluitend geschikt voor dame;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Genoemd naar het gasthuis Aldegonde dat in 1890 werd opgericht door Mr. Hendrik Johan Herman Baron Van Boetzelaar van Oosterhout en zijn echtgenote Jonkvrouw M.L. de Beaufort. Zie ook Van Marnixlaan.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.