Het fraai gestoffeerde 3 kamer appartement is gelegen in een modern en kleinschalig appartementencomplex in het Gildekwartier. Het appartement ligt op steenworp afstand van de gezellige binnenstad, het NS station en verschillende restaurants. Het ligt om de hoek bij het onlangs geopende Eemplein, o.a. met verschillende winkels, grote supermarkt, bioscoop en horeca. Het complex bevat een eigen berging in de onderbouw en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, toegang tot het trappenhuis de lift en de bergingen. De berging is een ideale opslagruimte waar je ook je fiets kan stallen. Een automatische buitendeur opener zorgt ervoor dat je ook weer zonder gedoe naar buiten kan fietsen;

Eerste etage:
Via de galerij is er toegang tot het appartement en ook vanaf de galerij is er uitzicht op de Eem. Via de voordeur stap je direct de woning binnen met naast de voordeur een garderobehoek en de meterkast met 8 groepen, twee aardlekschakelaars een glasvezel aansluiting en de meters voor gas, water en elektra. Aan de galerijzijde is de gezellige eethoek gesitueerd. De eethoek grenst aan de witte keuken met vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, magnetron, elektrische oven en een fijne werkruimte.
De straatgerichte woonkamer is bijzonder sfeervol en heeft toegang tot het balkon. Vanaf het balkon kijk je schuin weg richting de Eem met zijn boten en gezelligheid. De aan het balkon grenzende slaapkamer is door een eenvoudig te verwijderen tussen wandje opgesplitst in twee kamers. De aan de galerij gelegen ouderslaapkamer is royaal te noemen. De verbindingshal tussen de eethoek en de woonkamer geeft toegang tot de diverse vertrekken, waaronder ook de badkamer met ligbad en dubbele wastafel, het separate toilet met een wandcloset en een fonteintje en de was/stookruimte met de opstelling van de c.v.-combiketel en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Algemene informatie:
– Nieuwe vloer en appartement in zijn geheel geschilderd januari 2019;
– Servicekosten in parkeerplaats € 105,– per maand;
– De woning wordt met nieuwe vloer opgeleverd (januari 2019);
– Energievoorzieningen op eigen naam;
– Beschikbaar per 1 februari;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers!;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Schutspatroon: Beschermheilige, hier in het bijzonder van een Gilde.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.