Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je deze bovenwoning aanbieden. Perfect voor een starters om hier zijn of haar woonwensen toe te passen om echt een eigen plek te creëren.
De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Het appartement is voorzien van een zeer riant dakterras aan de achterzijde van ca. 40m2, waar vindt je dit nog? Zomers kun je hier heerlijk genieten van de zon.

De indeling is als volgt:
Via Verhoevenstraat aan de achterzijde van het pand kom je via de trapopgang bij het dakterras gelegen op de eerste etage. Vanaf het dakterras is uw entree, waar je gelijk de keuken binnen stapt. Keuken is voorzien van keukenblok met gasfornuis, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken kom je in de hal waar je toegang hebt tot de gerenoveerde badkamer en eerste slaapkamer. De woning is L-vormig en riant, tevens bevindt zich hier nog een extra kamer.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen middels tussenmeters;
– Internet en tv eigen aansluiting;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting;
– Geen woningdelers/studenten of vrienden;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.