Deze riante hoekmaisonnette beschikt over een aantal fraaie vertrekken. Aan beide zijden heeft een prachtig uitzicht op het volwassen groen en een van de mooiste woonkwartieren van Amersfoort, de "Amersfoortse Berg".

In het prachtige Bergkwartier vind u deze nette en sfeervolle hoekmaissonette van maar liefst 115m2 en gelegen op de 2e verdieping. De woning bestaat uit maar liefst vier slaapkamers, twee bergkamers en een heerlijk ruime woonkamer met uitzicht op een royaal grasveld en volwassen groen. De locatie is bijzonder mooi vanwege de rust, het vele groen en toch op fietsafstand van de gezellig binnenstad van Amersfoort en openbaar vervoer. Uw wandelt op uw gemak naar het station en als u met uw auto het "bos" uitrijdt zit u zo op de A-28. Dankzij de bouwwijze en ruime grasvelden aan de voor en achterzijde is de hoekwoning zonder meer uniek te noemen.

Indeling:
Entree met toegang tot een tweetal slaapkamers, separaat toilet, moderne nieuwe badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met douchedrain, dubbele wastafel en designradiator. Lichte en zonnige woonkamer met schitterend uitzicht aan beide zijden over het groen tussen de complexen. Aan de voorzijde heeft u toegang tot een loggia die eveneens toegankelijk is vanaf de twee slaapkamers. Aan de achterzijde bevind zich de complete en moderne woon-/ eetkeuken. De hoekkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis, oven en vaatwasser. Aangrenzend bevind zich een ruime bergruimte (voorraadkast) met CV opstelling. De gehele beneden verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer met houtmotief.

2e etage beschikt over een ruime overloop die toegang biedt tot een inloopkast, bergkast, bergruimte annex logeerruimte en twee slaapkamers. Het zijn twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien is van een wastafel.

De woning is perfect onderhouden en hoogwaardig afgewerkt. De woning is voorzien van dubbelglas, dakisolatie en spouwmuur isolatie. Kortom een instapklare woning waar u zorgeloos kunt genieten.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!!

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 115m2
– Moderne badkamer met balkon
– Vier slaapkamers
– Ruim en licht
– Nabij uitvalswegen
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 februari 2019 (evt. eerder in overleg);
– waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg;
– Energievoorzieningen gas/water/elektra gemuteerd op naam huurder;
– Gunning eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

N.B. Marie Willem Frederik Treub, 1858-1931, Nederlands econoom en liberaal staatsman; Tweede Kamerlid 1904-1913 en 1918-1921; minister van Landbouw, Handel en Nijverheid 1913-1914, minister van Financiën 1914-1916 en 1917-1918.
Raadsbesluit nr. 367 van 21 december 1956

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend