OP DIT MOMENT ZITTEN WIJ VOL GEPLAND MET BEZICHTIGINGEN

OP EEN PERFECTE LOCATIE GELEGEN RUIM 3-KAMER APPARTEMENT!
Op een zeer gunstige plek in de binnenstad aan de Arnhemseweg tussen de Stadsring en het Prinses Julianaplein 3-kamer appartement. De woning is zeer geschikt voor een eenpersoons huishouden of een stelletje.
Kortom een ruim appartement of een goede locatie. Om de hoek kunt u genieten van het gezellig stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en schuin aan de overzijde is de supermarkt Plus.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via een gezamenlijke opgang komt u op de eerste verdieping bij de entree. Via de hal loopt u de sfeervolle woonkamer in. De woonkamer aan de voorzijde is opgesplitst van de achterkamer door mooie en suite deuren in jaren 30 stijl. Aan de achterzijde bevind zich een ruime slaapkamer die vanuit de woonkamers alsmede vanuit keukengang te bereiken is. De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde waardoor u verzekert bent van een goede nachtrust. Badkamer is netjes en voorzien van douche en wastafel. Dichte keuken voorzien van gasfornuis, koelkast en veel kastruimte. Apart toilet.

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

Uitermate geschikt voor eenpersoons huishouden of een stel.

Bijzonderheden:
– woning word gestoffeerd verhuurd (vloer)
– geen servicekosten
– beschikbaar per begin januari 2019
– 5 minuten van CS Amersfoort
– Supermarkt aan de overkant
– € 150,– voorschot gas, water, elektra en internet

Algemeen:
– Beschikbaar per direct
– Woningoppervlakte van 66m2
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand
– nutsvoorziening gas, water, elektra en internet middels voorschotbetaling
– mogelijkheid parkeerplaats bij te huren
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Oorspronkelijk Slijkstraat genoemd naar de drassige omgeving (in 1485 voor het eerst vermeld in de bronnen). Op verzoek van de bewoners wegens de negatieve bijklank gewijzigd in Arnhemsestraat, als aansluitend op de weg die naar Arnhem voert.