Beschikbaar voor huur Speelkamp 24- J te Leusden
Op een unieke locatie luxe wonen. Dicht bij diverse voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. De Speelkamp is gelegen aan de rand van "Het Ruige Veld" met een diversiteit aan woningen. De ligging in gunstig t.o.v. uitvalswegen, winkelcentra en het centrum van Amersfoort.

Projectomschrijving Het voormalige kantoor is verbouwd tot 16 zelfstandige appartementen, verdeeld over de begane grond, 1 en 2e etage. Elk appartement beschikt over een cv-ketel, energie is collectief geregeld met tussenmeters.

Indeling:
Entree, eerste etage, ruime hal met aangrenzend de eerste slaapkamer en moderne badkamer voorzien van WC, wastafel en riante inloopdouche.
Lichte riante woonkamer met moderne openkeuken voorzien van o.a. afwasmachine.
Ruime hoofdslaapkamer.
Op de eerste woonlaag is tevens een gedeeld terras.

Gehele woning is voorzien van mooie pvc vloer en wanden zijn strak wit gemaakt.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen middels tussenmeters;
– Internet en tv eigen aansluiting;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot;
– Huurperiode in eerste instantie 24 maanden, aansluitend bij goed gedrag verlening;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.