MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING

Comfortabele en luxe 2-kamer appartement op de derde verdiepingen, zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie!

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop.

Indeling

Gebouw
Het appartementencomplex heeft een nette entree met brievenbussen en intercom, lift-installatie, trappenhuis, parkeerkelder en gezamenlijke fietsenberging.

Wonen & koken
De woonkamer heeft een frisse uitstraling. Er ligt een kwalitatieve laminaatvloer en de wanden zijn in een neutrale kleurstelling afgewerkt. Dankzij de tot de grond reikende ramen heb je een fraai uitzicht en een natuurlijke lichtinval.

De moderne keuken heeft een hoekopstelling in lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast heb je veel opberg- en werkruimte.

Slapen en douchen
Het appartement beschikt over een nette slaapkamer met een laminaat vloer en lichte wanden. Er is een verrassend ruime badkamer, deze is geheel betegeld en hier bevindt zich het toilet, een wastafel en het douchegedeelte.

Balkon
Het appartement heeft een groot balkon gelegen op het zuidoosten. Hier kun je tot halverwege de middag genieten van het zonnetje. Met een uitzicht richting de binnenstad van Amersfoort en het Eemplein hoef je in ieder geval nooit te vervelen!
Vanaf de galerij heb je een uitzicht op de gezellige binnentuin. Ook dit is een fijne plek om buiten te vertoeven.

Algemene informatie:
– privé parkeerplaats in de onderbouw
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– servicekosten gebruiker incl. privé parkeerplaats € 50,– per masand
– gunning eigenaar
– beschikbaar per 1 februari 2019
– huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend