Gezellig wonen tegenover winkelcentrum Emiclaer. In Amersfoort Noord, in de wijk Kattenbroek, ligt deze leuke gerenoveerde woning met 2 aparte slaapkamers. Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?

De woning ligt op de eerste verdieping: gezamenlijke entree/hal, meterkast. Nette badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Ruime en lekkere lichte woonkamer met open keuken. Voor het slapen is er een ruime slaap kamer en is er nog een extra kamer.

Algemene informatie:
– gestoffeerd opgeleverd;
– beschikbaar voor een één of twee persoonshuishouden;
– energievoorzieningen middels voorschot te voldoen aan eigenaar ca. € 125,– per maand;
– niet rokend, geen huisdieren;
– huurperiode minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.