MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING.

Dit ruime twee kamer appartement met zonnig balkon is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid en boven het leukste en beste makelaarskantoor van Amersfoort!

De entree:
Entree, Via het keurige trappenhuis komt u in de portiek op de derde en tevens bovenste etage, vanwaar u het appartement kan betreden.

Het appartement:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte en ruime woonkamer met toegang tot het balkon. De woonkamer heeft een praktische indeling waardoor u uw living en eethoek goed kunt scheiden. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, met het aller mooiste uitzicht van Amersfoort op onze Lieve Vrouwen toren. Nette eenvoudige keuken voorzien van voldoende kastruimte, gasaansluiting en wasmachineaansluiting. Separaat toilet. De woning beschikt over één ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer die voorzien is van douche en wastafel.

Parkeerplaats te huur voor € 1210,– per jaar, of een garagebox voor € 1815,– per jaar.

Algemeen:
– voorkeur gaat uit naar éénpersoonshuishouden;
– Parkeervergunning niet mogelijk;
– woning wordt kaal verhuurd, vloer is ter overname;
– gehele woning voorzien van veel inbouwkasten;
– Beschikbaar per 01 maart 2019;
– Woonoppervlakte ca. 57m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Servicekosten huurder slechts € 30,- per maand;
– Gunning eigenaar;
– Blokverwarming voorschot € 35,– p/mnd, u hoeft dus alleen nog maar water en elektra op uw naam te registreren ca. € 40,– p/mnd en een huurboiler te realiseren;
– Huurperiode: minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden onbepaalde-tijd beschikbaar;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten en stookkosten;
– Inkomensnorm van een minimaal bruto maandinkomen van €2400,- uitgaande van één inkomen.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Zonnehof is genoemd naar een villa die vroeger aan de Arnhemseweg 7 stond, daar waar nu het plein Zonnehof aansluit op die weg. De villa werd tussen 1898 en 1900 gebouwd voor Leonard Cornelis Beijnen, een ritmeester van de cavalerie. In 1969 werd het huis gesloopt om plaats te maken voor het plein tussen de Arnhemseweg, Bergstraat en Utrechtseweg.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.