Een super leuke stadswoning met garage en zonnige tuin grenzend aan het Zocherplantsoen in hartje Amersfoort maar zonder de hectiek voor de deur, wie wil dat niet?

Deze royale stadswoning (ca.100m2) is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een lekker zonnige stadstuin aan de woonkamerzijde met uitzicht over het Zocherplantsoen en is gelegen in het centrum van Amersfoort binnen de historische stadsmuren. De woning beschikt ondermeer over een royale lichte woonkamer voorzien van eiken vloer, een vernieuwde half- open moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, 2 ( voorheen 3 ) ruim bemeten slaapkamers, verbeterde badkamer en in de onderbouw is een zeer ruime garage/berging aanwezig met capaciteit voor 2 (kleinere) auto’s.

Binnen de Veste is een klein intiem complex gelegen aan de Stadsring en direct tegen de historische binnenstad van Amersfoort. Diegene die hier wonen hebben het voorrecht het historisch stadshart als beste buur te hebben. De winkels zijn op loopafstand en ook voor een avondje uit kan de auto thuisblijven. Een picknick doe je zo voor de deur in het park en de wellicht beste Italiaan van Amersfoort O Sole mio vindt je aan het eind van de straat…

De indeling is als volgt:
Entree, hal met toilet berg annex stookkast, lichte en gemakkelijk in te delen woonkamer met eiken houtenvloer en toegang tot de zonnige tuin. De in 2005 vernieuwde keuken is ondermeer voorzien van een koel/vries combinatie, (nog nauwelijks gebruikte) oven, 5- pits gascomfort met rvs afzuigkap en een vaatwasser.

Verdieping 1: overloop met inloopkast, slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde zijn de voorheen twee slaapkamers samengevoegd tot zeer ruime kamer welke gemakkelijk weer is op te splitsen, keurige badkamer met wastafel, 2e toilet, op maat gemaakt badkamermeubel en vernieuwde douchecabine.

Informatie:
– servicekosten huurder € 80,– per maand incl. prive parkeerplaats;
– gestoffeerd opgeleverd;
– 3 slaapkamers;
– tuin;
– Aanvaarding: per 1 mei 2019;
– beschikbaar voor minimaal 12 maanden;
– Centraal gelegen met CS op 10 minuten afstand;

Algemeen
– Gunning eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers/studenten of vrienden;
– Huurperiode: i.o., waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden, in eerste instant bepaalde tijd 24 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Een vesting, ook wel fortificatie, vest, veste, versterking of verdedigingswerk genoemd, is het middel om een stad, een kasteel of zelfs een land te verdedigen tegen vijandelijke invallen. Een vesting kan veel vormen hebben doordat de krijgskunde in de loop van de eeuwen sterk veranderd is. Wat er onder een vesting verstaan kan worden, kan variëren van een omwalling met stenen muren en torens tot een omwalling van aarde met bastions en ravelijnen