Volledig gemeubileerd strak afgewerkte modern 2-kamer appartement! Uitermate geschikt voor expats. Aan de voet van de Amersfoortse Berg, op loopafstand van de gezellige binnenstad, het centraal station en het winkelcentrum aan de Leusderweg vindt u dit goed onderhouden en ruim 2-kamer appartement met balkon op het zuiden en leuk uitzicht. Het appartement bevindt zich op de 2e tevens bovenste verdieping van een kleinschalig complex en heeft een eigen berging in de onderbouw en vrij parkeren voor de deur.

Wonen
Ruim en licht! Dat is het eerste wat je te binnen schiet zodra je de gezellige woonkamer binnen stapt. Op de grond ligt een mooie laminaatvloer die doorloopt naar de overige vertrekken. De ramen met nette stoffering geven een sfeervolle uitstraling en alle wanden zijn glad gestuct en in het wit geschilderd.

Koken
Vanuit de woonkamer loop je rechtstreeks door naar de half open keuken. Hier is een luxe design keuken geplaatst voorzien van het nodige inbouwapparatuur. Deze keuken is echt een plaatje om te zien en zal zeker bij iedereen in de smaak vallen! Er is een inbouwkast aanwezig waar je extra voorraad of servies op kunt bergen.

Slapen
Aan de woonkamer grenst de ruime slaapkamer. Voorzien van een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Een leuk detail aan deze ruimte is dat het een Frans balkon heeft en een en een flatscreen aan de wand.

Douchen
Ook de badkamer is modern en heeft een strakke afwerking met grote wandtegels in combinatie met een granitovloer. Er is een moderne wastafel aanwezig en een fijne inloop-regendouche. Ook de aansluiting voor de wasmachine tref je hier aan. Het toilet met fonteintje vind je in de hal.

Buitenleven
Op warme dagen zit je heerlijk op het balkon met zeer gunstige zonligging pal op het zuiden! Je bereikt het balkon via de woonkamer en/of keuken. Hier kun je een leuk zitje neerzetten of een lekker loungehoekje maken. Genieten van de zon en het uitzicht op de straat en de bomen, zie je het al voor je?

Locatie
Je woont op een mooie en gunstige locatie in Amersfoort-Zuid. Met de Leusderweg om de hoek heb je alle voorzieningen bij de hand. Erg handig als je na het werk snel nog een boodschap wilt halen. Voor wat ontspanning kun je terecht bij het park waar je heerlijk kunt wandelen en voor een avondje uit, middagje winkelen of lekker eten en borrelen met vrienden fiets binnen 5 minuten naar de gezellige binnenstad van Amersfoort. Ook het centraal station is met de fiets binnen een paar minuten bereikbaar.

Algemene informatie:
– Geschikt voor expats;
– Dubbelglas;
– Woonoppervlakte ca. 58 m2;
– Beschikbaar per 1 maart 2019 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Blokverwarming te voldoen middels daadwerkelijk verbruik aan VVE via de eigenaar;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Volledig gemeubileerd van bestek tot linnengoed;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Willem de Rijke, 1487-1559, graaf van Nassau-Dillenburg; stamvader van het koninklijk huis, trouwde eerste Walburga van Egmond, 1489-1529 en 1531 Juliana van Stolberg-Wernigerode, 1506-1580. Uit dit huwelijk werden zeven dochters en vijf zonen geboren; daaronder Willem, de latere prins van Oranje.