VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOLGEPLAND VOOR BEZICHTIGINGEN!

Soesterweg begane grond:

Ruim 2 kamer appartement met riante tuin en kelder nabij het centrum en centraal station. Geheel gerenoveerd juni 2016!

Heerlijk wonen in een ruime jaren 30′ woning in een sfeervolle straat met volwassen groen! Dat kan in deze sfeervolle woning die van oorsprong als woon- / winkelruimte gebruikt werd. De woning heeft een royale en sfeervolle woonkamer met aan de achterzijde een open woonkeuken. Vanuit de keuken kun je via de openslaande deuren de achtertuin bereiken. De zeer centrale en toch rustige ligging nabij de gezellige Amersfoortse binnenstad, station NS en het Eemplein zal je zeker aanspreken. Kortom, alles binnen handbereik!

Binnen no-time ben je vanaf de Soesterweg bij het station of in hartje Amersfoort. Aan de Noorderwierweg zijn verschillende winkels gevestigd. Ook het Eemplein met bioscoop, supermarkt, diverse restaurants is goed te bereiken. Zomers is het heerlijk genieten van een glas wijn bij Zandfoort aan de Eem.

De indeling ia als volgt: entree, royale woonkamer (ca. 25m2) aan de voorzijde met toegang tot de kelder, open moderne woonkeuken (ca. 16m2) voorzien van inbouwapparatuur en ruimte voor een eettafel.
Deur naar de slaapkamer van ca. 12, openslaande deuren naar de tuin.
Moderne nieuwe badkamer ca. 5 m2.

De tuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging en tevens een houten schuur deze deel je met de eerste etage.

Let op de opgang deel je met de andere etages en huursubsidie is dus niet mogelijk.

Algemene informatie:
– Voor een één- of tweepersoonshuishouden zonder kinderen;
– De woning wordt incl. vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen (middels tussen meters) en Levering TV signaal en internet te voldoen aan eigenaar € 100,- per maand;
– Per 15 maart 2019;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg voor langere tijd;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert:
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.