Geschakelde HOEKWONING met carport en stenen berging. Een heerlijke gezinswoning aan een rustige, kindvriendelijke straat aan de rand van het dorp Soesterberg. Centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen; onder andere A28 en provinciale wegen richting Zeist en Amersfoort. Ook zijn de bossen op korte afstand!

De achtertuin ligt op het zuiden en biedt veel privacy door de (groene)wal. De tuin aan de voorzijde is onderhoudsvriendelijk ingericht. Los van de woning staat de bijbehorende carport met stenen berging en vliering. Parkeren kan dus op eigen terrein!

Indeling:
Entree/hal met meterkast en garderobe. Gang richting de woonkamer met ruim toilet en bijkeuken annex berging. Hier is ook de wasmachine en droger opstelling.

Riante woonkamer (ca. 46 m2) met open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin. De keuken in is hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Vanaf het aanrecht zicht op de straat. De ouderslaapkamer is op de begane grond gelegen heeft toegang tot de eerste badkamer.

1e verdieping met 3 ruime slaapkamers en nog 2 badkamers.

Bijzonderheden:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting na goedkeuring Govaert Verhuur en Beheer;
– Oplevering: 6 mei 2019;
– Waarborgsom ten hoogte van een maand huur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.