Dit appartement biedt onbezorgd woongenot, een gevoel van rust, luxe en vrijheid! De woning is prima afgewerkt en deels gestoffeerd (vloer) en tevens voorzien van een gemoderniseerde badkamer en toilet, keurige wandafwerking en laminaatvloer. Daarnaast heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een heerlijk dakterras en uitzicht op de daken van de binnenstad.

Het appartement ligt letterlijk om de hoek van de gezellige binnenstad van Amersfoort met al zijn uitgaans- en winkelvoorzieningen.

Indeling:
Algemene ruimten:
Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke entree met intercom.
Op de overloop op de 3e etage bevindt zich een afgesloten meter- en bergkast.

Appartement:
Hal, toilet met vrij hangend wand closet en fontein, royale slaapkamer (ca. 16 m²), luxe badkamer geheel betegeld en voorzien van moderne wastafel, inloop douche en elektra aansluiting voor wasmachine- en droger. In de badkamer is zeer praktisch gebruik gemaakt van de ruimte ten behoeve van opbergmogelijkheden.
De lichte woonkamer met laminaatvloer biedt toegang tot het zonnige dakterras gelegen op het zuid/westen met prachtig uitzicht over de binnenstad. Keuken in L-vorm en inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Kast met CV ketel.

Kortom:
Ruim, licht en compleet appartement op de 3e en tevens bovenste woonlaag, gelegen op loopafstand van winkels, gezellige restaurantjes en openbaar vervoer. Snelle toegang tot uitvalswegen.

Algemene informatie:
– servicekosten zijn inbegrepen;
– de woning wordt gestoffeerd (vloer) opgeleverd;
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 26 februari;
– Gunning eigenaar middels een ontmoeting;
– Huurperiode: in overleg, waarbij de voorkeur geniet voor 12 maanden;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Willem de Rijke, 1487-1559, graaf van Nassau-Dillenburg; stamvader van het koninklijk huis, trouwde eerste Walburga van Egmond, 1489-1529 en 1531 Juliana van Stolberg-Wernigerode, 1506-1580. Uit dit huwelijk werden zeven dochters en vijf zonen geboren; daaronder Willem, de latere prins van Oranje.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend