EXPATS OPGELET!
Zoekt u een volledig turn-key gemeubileerd 2-kamer appartement in hartje Amersfoort? Het appartement heeft een royale lichte woonkamer, een luxe witte keuken en een moderne badkamer. De woning is geheel voorzien van glad stucwerk en een laminaatvloer.

De woning is fraai gelegen, midden in het sfeervolle centrum van Amersfoort, op één minuut loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Ook openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

Indeling:
Centrale entree trap naar de derde etage, voordeur woning, hal, separaat modern zwevend toilet. Luxe moderne badkamer voor zien van 2de toilet, wastafel en inloopdouche.
Ruime lichte woonkamer op het zuiden voorzien van laminaatvloer en toegang tot de luxe moderne half open keuken voorzien van denkbare inbouwapparatuur.
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het pand van ca. 15 m² met ruim voldoende kastruimte en toegang tot het balkon.

Kortom:
Een modern appartement midden in het centrum van Amersfoort, dat zo betrokken kan worden!
Ideaal voor uw werknemer!

Bijzonderheden:
– Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen;
– Zeer luxe keuken en moderne badkamer;
– Modern en luxe vernieuwd toilet;
– Huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal in overleg;
– Beschikbaar per direct;
– Servicekosten zijn inbegrepen (vve);
– Verplichte eindschoonmaak kosten in overleg;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

N.B. Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt.