VANWEGE ENORME BELANGSTELLING ZITTEN WIJ MOMENTEEL VOLGEPLAND!

Dit heerlijke twee appartement is een unieke en mooie plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid.

De entree:
Lopend langs de gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vanwaar u langs het gezamenlijke dakterras het appartement kan betreden.

Het appartement:
De hal leidt u naar de slaapkamer, badkamer voorzien van bad, wastafel en wasmachine aansluiting. Vervolgens komt u in de woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte en licht. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt!
De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij.

Een bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.

Algemeen:
– Bouwjaar 1982;
– Beschikbaar per 1 mei 2019;
– Woonoppervlakte ca. 65m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden voor langer tijd beschikbaar;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden