Beschikbaar voor huur Speelkamp 26-F te Leusden
Op een unieke locatie luxe wonen. Dicht bij diverse voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. De Speelkamp is gelegen aan de rand van "Het Ruige Veld" met een diversiteit aan woningen. De ligging in gunstig t.o.v. uitvalswegen, winkelcentra en het centrum van Amersfoort.

Het voormalig kantoorgebouw is gerenoveerd en getransformeerd naar 22 appartementen. Hiervan zijn nu 2 te huur bij ons kantoor!

Alle appartementen zijn nagenoeg instap klaar! Ze zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer, strakke wandafwerking en pvc vloerafwerking. Verhuisdozen inpakken en verhuizen maar!

Indeling:
Entree via de achterzijde van het complex, tuin op het noorden waar je zelf een heerlijk terras kan realiseren, voordeur met aangrenzend de woonkamer en moderne hoogglans witte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Riante strakke badkamer voorzien van WC, wastafel en heerlijke ruime inloopregendouche.
Ruime hoofdslaapkamer.

Gehele woning is voorzien van mooie pvc vloer en wanden zijn strak wit gemaakt.

Algemene informatie:
– 52 m2
– Vloerverwarming;
– Parkeren op eigen terrein;
– Gezamenlijke loungeruimte;
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen middels tussen meters te voldoen aan VVE/Eigenaar;
– Internet en tv eigen aansluiting;
– Beschikbaar per 1 april 2019;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot voorzieningen;
– Huurperiode in eerste instantie 24 maanden, aansluitend bij goed gedrag verlening;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert:
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!