Prachtig nieuw wonen aan de rand van het centrum van Amersfoort! Op de derde verdieping gelegen modern 3 kamerappartement met balkon op het zuiden. Door de prachtige houten vloer, mooie keuken en moderne badkamer is het een tip top appartement. Met 2 slaapkamers biedt het voldoende ruimte aan jonge of oudere stellen. De riante raampartijen van de woonkamer en het over de volle breedte van de woonkamer aanwezig balkon is zeer fraai. Vanaf het balkon is de aangelegde binnenplaats en in de panorama van de historische binnenstad zichtbaar. In de onderbouw bevindt zich een berging en eigen overdekte parkeerplaats. Op loopafstand zijn de winkels van het Neptunusplein (met een grote supermarkt) bereikbaar, het centrum is eveneens binnen 10 minuten lopen op korte afstand. De combinatie met de moderne nette afwerking aan de binnenzijde en de moderne uitstraling aan de buitenzijde, biedt het geheel een zeer aangename sfeer.

Indeling: Moderne centrale entree met videofooninstallatie, liftinstallatie en toegang tot de bergingen en achtergelegen (afgesloten en gedeeltelijk overdekte) parkeerplaatsen.
Entree, twee ruime slaapkamers aan de galerijzijde. Badkamer voorzien van douche, wastafel en badmeubel, separaat toilet. De over de volle breedte van het appartement aanwezige woonkamer is voorzien van parketvloer, de centraal gesitueerde riante en luxe keuken is uitgerust met volwaardige inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het balkon middels schuifpuien bereikbaar. Praktische ruime inpandige berging met wasmachineaansluiting.

De woning wordt netjes gesausd.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Parkeerplaats € 50,-, verplichte afname;
- Beschikbaar per 15 januari 2021;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam Kruiskamp gaat terug op een hier gelegen kamp, dat was een omheind stuk land en komt al in 1440 voor. Mogelijk betreft het hier land waarvan de opbrengst ooit bedoeld was voor het deelnemen aan een kruistocht naar het Heilig Land.