Aan de Larixstraat is een topwoning met maar liefst 2 slaapkamers, riante woonkamer met open keuken en eigen parkeerterrein.

Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: Entree, lichte riante woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. De beneden verdieping heeft een ruim oppervlak van 38m². Middels openslaande deur komt u op de gezellige binnentuin terecht. Via een trap bereikt u de eerste verdieping met een ruime slaapkamer voorzien van dakkapel, 2e slaapkamer en tevens een nieuwe moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 65m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (laminaat vloer)
– voorzien van eigen tuin
– modern en strak afgewerkt
– nabij winkels, scholen en het Centraal Station

Algemeen:
– Beschikbaar per half april 2019;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden (in eerste instantie);
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten en voorschot;
– Servicekosten €25,- per maand;
– Eenmalige router aanschaf tv en internet € 125,-;
– Maandelijks voorschot van €135,- voor elektra, gas, water middels tussen meters en internet;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert:
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond