MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOL VOOR EEN BEZICHTIGING
Te huur op een rustige locatie gelegen goed onderhouden middenwoning met aangebouwde stenen bijkeuken, berging en een oost-zuid-tuin met achterom, in gezellige en kindvriendelijke buurt en nabij winkels en scholen. Bouwjaar 1935.

Indeling: entree/hal, toilet, betegelde kelder, ruime L-vormige woonkamer met open haard.
Aangebouwde keuken met enkele inbouwapparaten en doorloop naar bijkeuken voorzien van wma,tuindeur en deur naar berging.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel, radiator en balkondeur. Vaste trap naar: 2e verdieping: open zolderetage met tuimelraam,

Algemeen: De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en recent aan de buitenzijde geschilderd

Algemene informatie:
– Grotendeels Dubbelglas;
– Woonoppervlakte ca. 110 m2;
– Beschikbaar per 1 april 2019 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar, denk in eerste instantie 24 a 36 maanden;
– Diplomatenclausule van toepassing tbv eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Berkel is een rivier die in Duitsland ontspringt en in Nederland door de Achterhoek stroomt en in de IJssel uitmondt.