Wonen op een fantastische plek, rustig gelegen maar toch op een paar minuten loopafstand van de gezellige binnenstad van Amersfoort!
Dat kan in deze sfeervolle maisonnette woning aan de Koesteeg 64!
De woning heeft een gezellige woonkamer met balkon en een complete eetkeuken met toegang tot het zonnige terras aan de achterzijde met uiteraard uitzicht op de Onze Lieve vrouwentoren!

De locatie is top, zo nabij de historische binnenstad met alle gemakken van de winkels, de gezellige horecagelegenheden en het openbaar vervoer binnen handbereik!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en trapopgang.

Tweede verdieping:
Entree met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fontein en trapopgang naar de verdieping. Sfeervolle woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, dit balkon is gelegen op het zuidwesten. Gezellige eetkeuken voorzien van diverse apparatuur, trapkast, en inbouwkast met opstelling CV-combiketel. Vanuit de keuken is het royale terras aan de achterzijde te bereiken, waar je ’s ochtends heerlijk in het zonnetje van je kopje koffie kunt genieten. Doordat de woning over 2 buitenruimtes beschikt kan je de hele dag genieten van de zon!

Derde verdieping:
Overloop met afgesloten bergruimte voorzien van aansluiting voor de wasmachine. Royale slaapkamer met twee dakramen waar genoeg ruimte is voor een ruim bed en grote kledingkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een bergvliering. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

De eigen fietsenberging is gelegen in de onderbouw.

Algemene informatie:
– Glasvezelaansluiting aanwezig;
– Dubbelglas;
– Woonoppervlakte ca. 70m2;
– Energievoorzieningen op eigen naam;
– Beschikbaar per 5 april 2019 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: In 1649 op de stadsplattegrond van Blaeu nog niet als openbare straat aangegeven. In 1692 naam voor het eerst aangetroffen als Kleijne Koeijsteege; die naam werd tot 1914 nog vaak gebruikt ter onderscheiding van de toen meestal Koesteeg genoemde Koestraat.