Op zoek naar een comfortabel appartement met parkeerplaats op een bruisende locatie nabij het stadse Eemkwartier – De Nieuwe stad en hartje Amersfoort? Steek de weg over en je kunt direct genieten van winkels, terrassen, restaurants en kroegen. Hier voel je je thuis!

Op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad en het nieuwe Eemplein bieden wij dit keurig afgewerkte studio-appartement te huur aan.

Let op! Dit appartement heeft tevens een eigen parkeerplaats(nummer 3)op het afgesloten binnenterrein. Laat het parkeerplaats-zoeken maar aan anderen over.

Het moderne woningcomplex is gelegen in het nieuwe Eemkwartier en is opgeleverd in 2011. Het complex is strak vormgegeven, goed geïsoleerd; de energiekosten zijn bijzonder laag!

Indeling: toegang tot de centrale entree van het complex met trappenhuis en liftinstallatie. Eigen entree gelegen op de derde etage met toegang naar slaapgedeelte en aangrenzend de moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

De open keuken heeft veel bergruimte en verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koel-vriescombinatie).

De doorloop van de keuken brengt je naar de woonkamer welke gelegen is aan de rustige achterzijde van het appartementencomplex. Over de gehele breedte van de ruimte zit een schuifvouwraampartij welke bij lekker weer als een harmonica opengeschoven wordt en je buiten naar binnen haalt! vanaf 3 hoog heb je heerlijk uitzicht op de natuur en het park voor huis.

Gehele woning is voorzien van een laminaatvloer!

Aanvullende informatie:
• Eigen parkeerplaats (nr 3) en een gedeelde fietsen berging onder het gebouw;
• schuifpui op het zuiden;
• Parkeren en servicekosten gebruiker zijn inbegrepen;
• Beschikbaar per 1 mei 2019;
• Energievoorzieningen en nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
• Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB; Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend