6 appartementen te huur bij ons kantoor!
Aan de Leusderweg 43 in Amersfoort, aan de rand van de stad, stond tot 2002 het markante gebouw van het beroemde café Oranjeboom, bekend als de boom in het Leusderkwartier. Dat was het café van het grote en kleine verhaal aan de tap, de plek waar, tientallen jaren lang, vol concentratie gebiljart en gebridged werd en waar de kandidaten voor het rij-examen met trillende hand hun kopje koffie ledigden, voor het zover was.

De Oranjeboom ligt centraal en op een paar minuten lopen van de historische binnenstad van Amersfoort. Inspirerende winkels, eten & drinken, interieur en design vormen de basis voor lifestyle. Er is altijd iets te beleven. Bestaat er voor jou een betere plek om te wonen?

Het project biedt 19 appartementen in verschillende typen qua ligging en indeling. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 45 m2. Ook is er een voor een parkleerplaats in de half-verdiepte parkeerkelder onder het gebouw.

In "de Oranjeboom" is de keuze aan jou!
Wij hebben 6 appartementen beschikbaar voor de verhuur.

Bouwnummer 6:
Woningen zijn kant en klaar op raamstoffering na.
De keuken is een modern en complete uitgevoerd in witte uitvoering, combi oven/magnetron, afzuigkap , kookplaat, koelkast en vaatwasser.
De badkamer is betegeld tot plafondhoogte en is voorzien van modern sanitair compleet met hangend toilet, wasmeubel, luxe kranen en een glazen douchewand.

Bijzonderheden:
• Prachtige ligging op loopafstand van het centrum en centraal station;
• Lage energielasten;
• Servicekosten gebouw gebruiker/huurder zijn inbegrepen;
• Huurprijs € 935,– exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d.
• Beschikbaar per direct;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in overleg, langere tijd beschikbaar;
• Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeerplaats;
• Parkeerplaats a € 35,– per maand is inbegrepen in de huursom;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.