Dit moderne appartement met prima afwerking is gelegen op een uitstekende locatie in de historische binnenstad van Amersfoort. Het appartement ligt aan de Koesteeg tussen de eerste en de tweede stadsmuur tussen diverse oude panden. Op steenworp afstand ligt de het hart van de stad met diverse terrassen, restaurants, winkels en supermarkten.

Het in 2010 gebouwde appartementencomplex bestaat uit een zestal appartementen met de entree aan de Koesteeg en een winkelpand aan de Arnhemsestraat. Op de begane grond is een gezamenlijke berging.

De indeling is als volgt:
Entree met bellentableau, centrale entree met toegang naar de gezamenlijke berging met deur naar buiten, trap naar de tweede verdieping.

Appartement: entree, gezellige woonkamer met "Frans balkon", keuken in lichte kleurstelling met aansluiting voor de wasmachine, slaapkamer aan de achterzijde, de badkamer beschikt over een douche, wastafel en zwevend toilet. Er komt eerste week mei een nieuwe laminaatvloer in en de gehele woning wordt geschilderd.

Bijzonderheden:
• Huursubsidie mogelijk
• Locatie
• Lage energielasten;
• Servicekosten gebouw gebruiker/huurder zijn inbegrepen;
• Huurprijs € 695,– exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d.
• Beschikbaar 6 mei;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in overleg, langere tijd beschikbaar;
• Waarborgsom 1 maand huur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: In 1649 op de stadsplattegrond van Blaeu nog niet als openbare straat aangegeven. In 1692 naam voor het eerst aangetroffen als Kleijne Koeijsteege; die naam werd tot 1914 nog vaak gebruikt ter onderscheiding van de toen meestal Koesteeg genoemde Koestraat.

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.