Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 2-kamer appartement ( 1 slaapkamer). Sint Janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De woning is heerlijk licht en voorzien van dubbelglas en moderne keuken. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging en er is een prive parkeerplaats.

INDELING APPARTEMENT:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Woonkamer aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de achtergelegen tuinen en balkon op het oosten. Half open keuken in lichte kleurstelling voorzien van afwasmachine met los staand een koelkast en gasfornuis. Hier bevindt zich ook een kast met cv-opstelling. De royale slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement. De moderne badkamer is voorzien van grote inloopdouche, wastafelmeubel en opstelling voor de wasmachine en droger. Het separate toilet ligt naast de badkamer.

Bijzonderheden:
• Prachtige ligging op loopafstand van het centrum en centraal station;
• Lage energielasten;
• Servicekosten gebouw gebruiker/huurder zijn inbegrepen;
• Huurprijs exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d.
• Beschikbaar per direct;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in overleg, langere tijd beschikbaar;
• Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeerplaats € 1150,–;
• Parkeerplaats a € 55,– per maand verplichte afname;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt (zie aldaar).

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.