TE HUUR, MODERNE GEMEUBILEERDE WONING IN HARTJE CENTRUM

Deze uiterst comfortabele en ruime stadswoning (Maisonnette) met tuin (zuidoost) grenzend aan het Zorcherplantsoen heeft 3 slaapkamers en een ruime garage in de onderbouw. De woning is vanaf 2014 volledig gemoderniseerd. Zo zijn o.a. de keuken, badkamer, vloeren en tuin vernieuwd. Tevens is op de eerste verdieping dubbel glas geplaatst.

Om de hoek ligt het centrum met de gezellige terrassen, winkels, restaurantjes en cafés en de sfeervolle grachten. Tevens is de ligging gunstig ten opzichte van openbaar vervoer, zowel bus als CS, en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Het station CS is met de bus en de fiets binnen 10 minuten bereikbaar. Het is een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weten te waarderen.

Je woont in hartje Amersfoort maar zonder de hectiek voor de deur, wie wil dat niet!

De indeling:
Via een trapje van enkele treden komt u bij de voordeur.
Hal met meterkast, toiletruimte en de bergkast met CV –ketel.
De lichte woonkamer met trapkast en laminaatvloer kijkt uit op de achterliggende sfeervolle tuin welke vanuit de woonkamer bereikbaar is. Door de aangrenzende keuken open te maken is een prettig formaat leefruimte op de begane grond ontstaan. De inbouwkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat.

Eerste verdieping:
De 3 ruime slaap/werkkamers liggen bij elkaar op één verdieping. De kamers en gang zijn voorzien van vloerbedekking. De moderne badkamer is ingericht met een douche, vrijhangend toilet, vloerverwarming, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Kortom een sfeervolle, ruime en comfortabele woning met garage aan de rand van de bruisende en historische Amersfoortse binnenstad.

Algemene informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per 01 augustus 2019;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Lift aanwezig.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Een vesting, ook wel fortificatie, vest, veste, versterking of verdedigingswerk genoemd, is het middel om een stad, een kasteel of zelfs een land te verdedigen tegen vijandelijke invallen. Een vesting kan veel vormen hebben doordat de krijgskunde in de loop van de eeuwen sterk veranderd is. Wat er onder een vesting verstaan kan worden, kan variëren van een omwalling met stenen muren en torens tot een omwalling van aarde met bastions en ravelijnen