Licht en keurig onderhouden 2-kamer appartement gelegen op de begane grond met zonnige tuin in hartje Amersfoort. Door de zeer centrale ligging is alles zo voorhanden. Om de hoek liggen de verschillende winkelstraten, pleinen en grachten. De gezellige restaurantjes, café’s en musea zijn op loopafstand. Tevens is er een gunstige ligging ten opzichte van het centraal station, bushalte en uitvalswegen naar de snelwegen.

Indeling:
Via de centrale entree met brievenbussen en trappenhuis is er toegang tot het appartement.

Begane grond: hal met garderobe-nis, intercom en toiletruimte. Ruime lichte woonkamer voorzien van mooie laminaat vloer en deur naar de zonnige tuin met achterom. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, oven en vaatwasser. Aansluitend de bijkeuken/berging met opstelling cv-ketel en aansluiting wasmachine en droger. Royale slaapkamer met toegang naar de badkamer, welke is voorzien van douchehoek en wastafel.

Badkamer is volledig gerenoveerd eind 2018!

Kenmerken:
– bouwjaar 1986
– aparte berging
– zonnige tuin op het zuiden
– ruim appartement gelegen op een perfecte locatie

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per 15 juni;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg in eerste instantie 24 maanden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam van dit plein is gevormd door een samentrekking van de namen Grote Haag en plein. Daarmee wordt het min of meer open karakter van de ruimte op het parkeerdak aangeduid. Oorspronkelijk, in de jaren tachtig, stonden de woningen hier aan drie verschillende straten. Na klachten van o.a. PTT post werd uiteindelijk in overleg met de bewoners gekozen voor deze naam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.