Nieuw in ons aanbod, een ruim drie kamer appartement op loopafstand van het station en het Eemplein.

De locatie is perfect gelegen op loopafstand van het levendige stadscentrum, centraal station, Eemplein en Gildekwartier. Toch is het appartement super rustig gelegen.
Het complex is in 2011 gebouwd, hierdoor is het optimaal geïsoleerd, zijn de algemene ruimtes zeer netjes en is er o.a. een lift en videofoon aanwezig.

Ideaal wonen zonder onderhoudszorgen en dichtbij het leven van de stad!

Indeling:
Op de begane grond is de centrale entree met videofoon. Vanuit de parkeerkelder met eigen parkeerplaats bereikt u comfortabel via een lift de centrale ruimte bereikt u de verdieping waar zich de entree van de woning bevindt.

Entree, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van het complex. Toilet is separaat, lichte moderne badkamer met dubbele wastafel, tweede toilet, douche en design radiator. Inpandige berging met wasmachineaansluiting.

De lichte woonkamer en open keuken ligt aan de achterzijde met loggia van 10 m2 de vele raampartijen geven volop daglicht. De luxe keuken is voorzien van 4 pits gaskookplaat, fraai natuurstenen aanrechtblad, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer.

De loggia biedt een heerlijk overdekte zitplaats.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer en raambekleding opgeleverd;
– Eigen parkeerplaats en berging;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!