ZEER NETTE EN STRAKKE WONING TE HUUR!
Aan een rustige en autovrije straat gelegen keurig verzorgde zeer ruime eengezinswoning met een riante zonnige tuin. De kenmerken van deze woning zijn:Leuke ligging aan een autovrij hofje in de wijk Nieuwland, Keurig verzorgde woning met een vergrootte badkamer voorzien van alle luxe. Diepe fraai aangelegde en zonnige achtertuin. Volledig geïsoleerd en energiezuinig.

Indeling begane grond:
Via de entree/hal bereikt u de meterkast, het toilet, de bergkast en toegang tot de open keuken. Vervolgens aansluitend royale uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Achterin de tuin staat de berging en heeft u toegang tot het achterpad.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop bereikt u de 2 slaapkamers, badkamer is ruim te noemen en voorzien toilet, wastafel, inloopdouche en ligbad.
Op de overloop treft u ook de CV kast aan waar tevens de opstelling is voor de wasmachine en de droger.

Tweede verdieping:
Twee pirma slaapkamers

Parkeren:
De woning ligt aan een autovrij hofje, en op korte afstand zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen.

Algemene informatie:
– woonoppervlakte ca 160m2
– Zeer strak en netjes afgewerkt huis
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer + aanwezige stoffering)
– Per 1 augustus 2019 t/m 31 juli 2020 beschikbaar, diplomatenovereenkomst van toepassing.
– Gunning eigenaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB : Bruine waterwants (insect) met tot grijporganen ontwikkelde voorpoten.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.